Masterclass Werven met Video

  22

  Online video is niet meer weg te denken uit ons leven. Ook voor arbeidsmarktcommunicatie wordt video steeds belangrijker, want video geeft verhalen een extra dimensie. En biedt in tijden van corona ook extra mogelijkheden. Zeker nu we veel moeten thuiswerken is je online communicatie nog meer van belang. Hoe pak je dit nu op? Van vacature in videovorm en werkgeversvideo voor employer branding tot livestream. Een video is misschien wel dé manier om jouw potentiële werknemer een inkijkje in je bedrijf te geven.

  Arbeidsmarktcommunicatie via video

  Een video is misschien wel dé manier om jouw potentiële medewerker een inkijkje in je organisatie te geven. Maar vergis je niet, bij een succesvolle video komt meer kijken dan alleen filmen en editen. Vergelijk het met een product in de supermarkt. Dat zet je toch ook niet zomaar ergens neer in een blanco verpakking? Nee, je steekt het in een aantrekkelijk jasje, plaatst in het juiste schap en zet er een informatief bordje voor. Zo werkt het ook voor jouw video’s.

  Locatie

  De training zal plaatsvinden in Het Industriegebouw Rotterdam en is zowel met de auto als openbaar vervoer prima bereikbaar. Deze locatie is speciaal ingericht voor 1,5 meter sessies volgens de RIVM maatregelen, zodat je op een veilige manier live deel kan nemen.

  Meer informatie en inschrijven

  Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op de website van Masterclass Werven met Video.

  DELEN