Masterclass candidate experience

  104

  Datum : 02-03-2021
  Startijd : 10:30
  Eindtijd : 17:00
  Organisator : Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
  Plaats : Rotterdam

  Tijdens de masterclass candidate experience leer je hoe alle interacties met je kandidaten gedurende het hele proces invloed hebben op hoe je kandidaten over jouw organisatie denken. Aan de hand van de MOT Theorie behandelen we elke stap, van informatie inwinnen tot het besluit.

  Candidate experience

  Een positieve candidate experience geeft je kandidaten het gevoel dat ze gewaardeerd, gerespecteerd en geënthousiasmeerd worden. Een negatieve candidate experience heeft precies het tegenovergestelde effect: de kandidaten lopen voortaan liever in een grote boog om jou heen. Dat laatste wil je natuurlijk voorkomen.

  Uit onderzoek is gebleken dat 78% van de kandidaten denkt dat de manier waarop ze worden behandeld tijdens het wervingsproces, weerspiegelt hoe het bedrijf zijn werknemers behandelt. Door je kandidaten een positieve ervaring te geven, verhoog je dus meteen je aantrekkelijkheid als werkgever. Wie wilt dat nou niet.

  Tijdens deze masterclass gaan we aan de slag met de definitie van de candidate experience en hoe je deze in kaart brengt. We gaan deze masterclass uit van de spelregels van de huidige arbeidsmarkt. Welke fases doorloopt een kandidaat en hoe speel je daar op in? Daarnaast komen er interessante cijfers en data aanbod over de ervaringen van kandidaten tijdens het werving en selectieproces.

  Meer informatie en inschrijven

  Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op de website van Masterclass candidate experience.

  Locatie

  Het Industriegebouw Rotterdam
  Goudsesingel 52-214
  3011 KD Rotterdam

  De training zal plaatsvinden in Het Industriegebouw Rotterdam en is zowel met de auto als openbaar vervoer prima bereikbaar. Deze locatie is speciaal ingericht voor 1,5 meter sessies volgens de RIVM maatregelen, zodat je op een veilige manier live deel kan nemen.
  Toch liever online deelnemen? Geen probleem.

  DELEN