Leergang Recruitment

  130

  Leergang Recruitment is een praktische recruitmentopleiding waar je alles leert om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van je eigen recruitmentkracht.

  Dé recruitmentopleiding van Nederland

  Na de eerste negen succesvolle opleidingen, start op maandag 22 maart 2021 alweer de tiende  Leergang Recruitment. Recruitment is een vak! Een vak waarin je succesvol wordt als je de basisprincipes kent en leert beheersen. In deze praktische opleiding recruitment van 2 x 2 dagen leer je wat recruitment is, hoe je succesvol kunt searchen, verleiden en interviewen. Dat leer je van de beste docenten en trainers uit de recruitmentpraktijk. Alles voor een vliegende start om kandidaten te vinden en in beweging te brengen naar hun volgende stap in hun loopbaan.

  Een moderne aanpak

  In de opleiding gaan we uit van de spelregels van de huidige arbeidsmarkt. We verwerken daarom in de opleiding veel moderne recruitmenttooling, data, search en bewezen technieken.

  In onze Leergang Recruitment kun je het volgende verwachten:

  • Maximaal 11 deelnemers
  • In 2 keer 2 dagen (incl. 2 overnachtingen)
  • Altijd 2 docenten op de groep
  • Veel interactie, praktijkgerichte werkvormen en intervisie
  • Voorafgaand en tussen de trainingsdagen opdrachten en oefeningen
  • De beste praktijktrainers met bewezen trackrecord
  • Wij bouwen met jou aan een nieuwe generatie recruiters. We bieden je een nieuw netwerk
  • Met de kwaliteitsgarantie van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

  Om jouw motivatie te toetsen om deel te nemen aan de opleiding doen wij een persoonlijke intake. Zo garanderen wij gemotiveerde cursisten in onze klassen en een kwaliteitsnetwerk.

  Leerdoel

  Het belangrijkste leerdoel dat wij nastreven is dat wij jou na 9 dagdelen en extra opdrachten de basis geven om een vakvolwassen recruiter (gesprekspartner) te zijn voor opdrachtgever, vacaturehouder, collega en kandidaat. Na deze leergang ken je alle uitgangspunten en basisregels beter dan de gemiddelde recruiter en weet je dit direct en praktisch door te vertalen naar meer wervingssucces. Naast 4 intensieve dagen van persoonlijke groei, vakinhoudelijke kennis en inspiratie is er aandacht voor lachen en netwerken. We zijn natuurlijk wel recruiters.

  Heb je een leidinggevende functie en ben je (mede) verantwoordelijk voor het beleid? Bekijk dan ook de Leergang Strategisch Recruitment.

  Locatie

  De training zal plaatsvinden in Het Industriegebouw Rotterdam en is zowel met de auto als openbaar vervoer prima bereikbaar. Deze locatie is speciaal ingericht voor 1,5 meter sessies volgens de RIVM maatregelen, zodat je op een veilige manier live deel kan nemen.

  Meer informatie en inschrijven

  Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op de website van Leergang Recruitment.

  DELEN