Gratis Lunchwebinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem 2 september

  142
  Lunchwebinar 4 februari: Zo selecteer je een recruitmentsysteem

  Een recruitmentsysteem selecteren is niet eenvoudig. Je maakt een keuze voor jaren, dus wil je wel weten waar je allemaal op moet letten. Van proces tot techniek. Van selectie tot budgetten.

  Recruitmentsysteem selecteren

  Het is niet eenvoudig om een geschikt recruitmentsysteem te selecteren. Het is een belangrijke keuze die je jaren vooruit zou moeten helpen, dus het is van belang om goed uit te zoeken wat je precies zoekt in een systeem. In dit gratis lunchwebinar krijg je 10 concrete tips die helpen bij het maken van een keuze voor een recruitmentsysteem. Met cijfers, trends, voorbeelden en verwijzingen naar handige tools die helpen bij de keuze van een recruitmentsysteem. Want met meer dan 25 leveranciers met een kantoor in Nederland en België wil je niet het recruitmentsysteem mislopen dat het beste bij jouw organisatie past. Het webinar is woensdag 2 september as. van 12.00 tot 12.45 uur.

  Waarom je dit webinar niet mag missen:

  – Vermijd een verkeerde keuze
  – Leer van de fouten van andere werkgevers en bureaus
  – Bespaar tijd en geld met concrete tips

  Wanneer?

  Startdatum: 02-09-2020
  Einddatum: 02-09-2020
  Starttijd: 12:00
  Eindtijd: 12:45
  Kosten: Gratis

  Meer informatie en inschrijven

  Kijk voor meer informatie en om je gratis in te schrijven op de website van Lunchwebinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem.

  Locatie

  Online

  DELEN