Estel Vrielink (Hospitality Group) over keuze voor nieuw recruitmentsysteem

2099

Bij het kiezen van een nieuw recruitmentsysteem komt veel kijken. Hospitality Group heeft de stap onlangs gezet. Estel Vrielink, manager interim & recruitment bij deze organisatie, vertelt over de keuze.

Verouderd

Vrielink legt in gesprek met Martijn Hemminga niet alleen uit waarom de organisatie op zoek was naar een nieuw recruitmentsysteem, maar ook hoe het keuzeproces verliep. “We werkten met een zeer verouderd systeem, wat niet eens een echt recruitmensysteem was. We wilden snelheid in onze dienstverlening en procesoptimalisatie.”

Ondersteunen

“We zijn op zoek gegaan naar een systeem dat onze processen en werkzaamheden ondersteunt.” In bovenstaande video legt Vrielink uit wie er betrokken waren bij de selectie van het systeem. Tot slot geeft ze ook nog tips voor organisaties die ook een nieuw recruitmentsysteem gaan kiezen.

Over Hospitality Group

Hospitality Group is het advies- en projectmanagementbureau voor hospitality, facility management, huisvesting en inkoop. De organisatie helpt andere organisaties met het creëren van aantrekkelijke en georganiseerde omgevingen.