Emply lanceert tweede versie van haar platform: “Recruiters kunnen het administratieve proces bijna volledig automatiseren”

1444
Emply lanceert tweede versie van haar platform:

Normaal gesproken slechts een versie, maar voor Emply het symbool voor een flinke dosis progressie, uitbreiding en vernieuwing. Niet enkel nog een ATS, maar één flexibel en intuïtief platform voor Recruitment, Onboarding en HR Management. Een stap naar de toekomst waarin wij ons nog verder willen professionaliseren en ons positioneren als de ultieme businesspartner op het gebied van HR.

Ervaren

Terwijl ons development team de afgelopen jaren keihard heeft gewerkt, konden wij al previews van alle verbeteringen én innovatieve functionaliteiten van het nieuwe platform laten zien aan klanten. Het enthousiasme is enorm groot. Sterker nog, huidige en nieuwe klanten staan in de rij om het vernieuwde Emply zelf te ervaren.

Reacties

Eerder dit jaar konden nieuwe klanten al gebruik maken van onze nieuwe versie en bestaande klanten worden vanaf nu gemigreerd. Het gebruikersgemak, de flexibiliteit en de efficiëntie zijn als vanouds herkenbaar, blijkt uit de reacties:

Bas den Bakker: “De kracht van het Emply Recruitmentsysteem zit ‘m zeker in de gebruiksvriendelijkheid. Als Recruiter kun je heel efficiënt samenwerken met jouw hiring managers, doordat de nieuwe versie hele overzichtelijke communicatiefunctionaliteiten biedt!”

Michael Pel, Bluewave Recruitment: “Ik ervaar het werken met Emply echt als bouwen met lego. Je kunt eindeloos blokjes blijven toevoegen en jouw ATS helemaal inrichten naar jouw smaak en behoefte. Creëer je recruitment proces per vacature en automatiseer onderdelen van je werk. Zelfs het opbouwen van websites met de daarvoor bestemde module is ons goed bevallen! Daarnaast is de samenwerking altijd prettig, korte lijnen en vriendelijke mensen die graag met je mee bouwen.”

Nieuwe functionaliteiten

Wat de nieuwe versie pas echt uniek maakt zijn de nieuwe functionaliteiten. Een overzichtelijk dashboard dat naar persoonlijke voorkeuren in te richten is met widgets. Het makkelijk genereren van rapportages met één druk op de knop. De mogelijkheid tot het instellen van automatisering waarbij de ene actie een reeks andere acties in gang zet. Denk aan het automatisch versturen van een formulier met verdiepingsvragen wanneer de kandidaat aan bepaalde criteria voldoet om vervolgens automatisch over te gaan op uitnodiging of afwijzing. Of op het gebied van Onboarding automatisch een taak naar de IT-afdeling om een e-mailaccount aan te maken op het moment dat een kandidaat aangenomen wordt.

Automatiseren

“Door de krachtige functionaliteit van de nieuwe versie van Emply te combineren kunnen recruiters het administratieve proces bijna volledig automatiseren, hierdoor blijft kostbare tijd beschikbaar om te besteden aan een kwalitatief gesprek met de kandidaat om zodoende samen met een hiring manager, op basis van objectieve screening, de beste kandidaten te selecteren”, aldus Jeroen Sentel, Operationeel Directeur van Emply Benelux.

Vooruitgang

Vorige maand zijn we begonnen met het migreren van bestaande klanten naar de nieuwe versie van Emply. Wij kijken ernaar uit om de fantastische ontwikkelingen te delen met onze (nieuwe) klanten. Emply maakt hun recruitmentproces nog efficiënter en effectiever. Kortom, de nieuwe versie van Emply is werkelijk een enorme vooruitgang op het gebied van Recruitment en Onboarding. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de nieuwe HR Management module en e-learning wat binnenkort gelanceerd wordt. There’s more to come!

Wil je meer weten over de nieuwe versie van Emply? Kijk dan op emply.com/nl of vraag een vrijblijvende demonstratie aan.