E-Book ‘In 10 stappen een CRM Recruitmentsysteem selecteren’

1334
E-Book ‘In 10 stappen een CRM Recruitmentsysteem selecteren’

Voor een intermediair, detacheringsbureau of arbeidsbemiddelaar is een CRM Recruitmentsysteem van groot belang. In dit E-book krijg je handvatten en een stappenplan die je kunnen helpen bij de selectie van een geschikt CRM Recruitmentsysteem.

Voorsprong op de concurrentie

Uit de laatste cijfers van Textkernel blijkt dat het aantal vacatures met 31,7% is gestegen in het derde kwartaal van 2016 ten opzichte van vorig jaar. Van alle vacatures wordt 70% aangeboden door intermediairs. Meer vacatures en minder kandidaten zorgt voor krapte op de arbeidsmarkt en dus stijgt de concurrentiedruk. Een goed en innovatief CRM Recruitmentsysteem wordt voor bureaus dan ook steeds belangrijker. Dit stelt je immers in staat het recruitmentproces te optimaliseren waardoor je sneller je juiste kandidaten kan vinden en matchen. Met als resultaat een betere positie in de markt en een voorsprong op je concurrenten.

 

Download gratis het E-book met RFI template

E-Book ‘In 10 stappen een CRM Recruitmentsysteem selecteren’Connexys heeft een E-book opgesteld met tips voor o.a.:

  • Het opstellen van een business case
  • Het formeren van een projectteam
  • Het opstellen van een RFI (Request for Information)

Ben je nieuwsgierig op welke punten je nog meer moet letten in het selectieproces naar een goed CRM ATS? Download dan kosteloos het E-Book ‘In 10 stappen een CRM Recruitmentsysteem selecteren’. Hierin vind je ook een handige RFI template.

Over Connexys

Connexys is marktleider in Nederland en één van de snelst groeiende Europese recruitment software leveranciers. Sinds 2001 is Connexys gespecialiseerd in innovatieve technologische oplossingen voor het vinden, matchen, selecteren en binden van talent