Dit zijn de functies die een modern ATS zeker heeft

1634
Dit zijn de functies die een modern ATS zeker heeft

Wanneer je nadenkt over het aanschaffen van een recruitmentsysteem, of het upgraden van je huidige, is het belangrijk om te weten welke functies je echt nodig hebt. We zetten vijf belangrijke functies op een rij die een modern ATS zeker moet hebben.

Selecteren

Zoals gezegd is het van groot belang om van tevoren helder te hebben wat je in een recruitmentsysteem zoekt. Systemen zijn er in alle soorten en maten dus het kan je veel tijd én geld besparen om dit op voorhand uit te zoeken. Daarom hebben we vijf functies, die je nieuwe, moderne, recruitmentsysteem zeker moet hebben, op een rij gezet.

1. Rapportage

Recruitmentsystemen die statistieken bijhouden kunnen zaken als cost-per-hire, time-to-hire, het aantal ontvangen sollicitaties en nog veel meer zaken uitwerken. Hiring managers kunnen dit vervolgens gebruiken om de cost- én time-per-hire omlaag te brengen en zo sneller de beste kandidaten aantrekken.

Deze pagina is alleen helemaal te lezen met een (gratis) Recruitmentsystemen.nl account.

Maak een gratis account aan

Recruitmentsystemen.nl helpt je bij de selectie, implementatie, evaluatie en optimalisatie. Maak nu een gratis account aan en vergelijk 25 recruitmentsystemen in de Vergelijker en krijg toegang tot de Kennisbank.