Digitale referentiecheck rechtstreeks in jouw wervingstool

1333
Digitale referentiecheck rechtstreeks in jouw wervingstool
Words REFERENCE CHECKS written on stickers on computer keyboard

Varbi en Refapp hebben samen een volledig nieuwe integratie gebouwd om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om referenties geheel digitaal te verwerken. De digitale referentiecheck van Refapp kan nu rechtstreeks in het recruitmentsysteem van Varbi worden gebruikt om tijd te besparen en het schakelen tussen verschillende systemen te voorkomen.

Verkleinen risico bias

Michaela Digneus“We zijn erg blij met de integratie tussen Varbi en Refapp. Met behulp van digitale referentiecheck in combinatie met competentiegerichte referentie vragen, wordt het risico op bias bij de persoon die moet interpreteren wat aan de andere kant van de telefoon wordt gezegd, verkleind. We zijn ervan overtuigd dat deze integratie enorm veel tijd zal besparen voor onze klanten die ervoor kiezen om de digitale referentiecheck te activeren”, zegt Michaela Digneus, product owner bij Varbi. De integratie is inmiddels gelanceerd en is dit jaar al getest door de grootste werkgever van Zweden, de regio Västra Götaland.

Gebruiksvriendelijkheid

Philip Sjögren“We zijn enorm blij met onze samenwerking met Varbi! Met vergelijkbare waarden en werkwijzen als bij Refapp, en met een sterke focus op gebruiksvriendelijkheid, hebben we samen een hele goede integratie kunnen bouwen. Onze ambitie is dat onze gezamenlijke klanten gemakkelijk betere referentiechecks van een hogere kwaliteit kunnen maken. Door digitale referentieopname te koppelen aan de reguliere workflow van de gebruiker in Varbi, verloopt het proces ook soepel en efficiënt, kunnen meer referenties worden gecontacteerd en worden wervingsbeslissingen nauwkeuriger! ” zegt Philip Sjögren, CEO en oprichter van Refapp.

Refapp

Refapp is een webgebaseerde tool voor digitale referentiecheck die organisaties helpt bij het structureren, stroomlijnen, verhogen van de betrouwbaarheid en het aanpassen van de referentieopname in uw wervingsprocessen aan de AVG. Refapp wil bijdragen aan grondiger geïnformeerde wervingsbeslissingen en tegelijkertijd een betere ervaring creëren voor u, de kandidaten en de referenties.

Varbi

Varbi AB ontwikkelt sinds 2007 het webgebaseerde wervingssysteem Varbi Recruit, dat momenteel wordt gebruikt door 60.000 recruiters en wervingsmanagers bij 550 verschillende bedrijven en organisaties. Klanten zijn onder meer particuliere bedrijven, 80 gemeenten, wervingsbureaus, internationale concerns, regio’s, overheden en universiteiten.