Deze acht leveranciers van recruitmentsystemen tonen je hun product tijdens Demo_Day Online

1525
Deze zes leveranciers van recruitmentsystemen tonen je hun product tijdens Demo_Day 2020 Online

Op donderdag 11 juni 2020 vindt Demo_Day 2020 Online plaats, hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Er zijn maar liefst acht leveranciers van recruitmentsystemen aanwezig om hun product aan je te tonen.

Online event

Vanwege de coronacrisis gaat Demo_Day op 11 juni niet als offline, maar als online event door. Hiervoor is hard aan een fraaie virtuele beurs gebouwd, zodat je als bezoeker vanachter je pc of laptop toch het Demo_Day-gevoel krijgt. Het event heeft nog steeds dezelfde ingrediënten als de eerdere offline-edities: demo talks van leveranciers, tech talks van experts en de mogelijkheid om op de digitale demo spots demo’s te bekijken en in gesprek te gaan met leveranciers. Hieronder vind je een overzicht van de acht leveranciers van recruitmentsystemen, aanmelden doe je eenvoudig en gratis hier.

Bullhorn

Bullhorn is wereldwijd marktleider in CRM- en operationele software voor de recruitmentbranche. Meer dan 10.000+ recruitmentbedrijven wereldwijd vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn voor salesactiviteiten, het opbouwen van relaties met klanten en kandidaten en het ondersteunen van het gehele recruitmentproces.

Carerix

Carerix is al meer dan 15 jaar een toonaangevende leverancier van recruitment oplossingen die (corporate) recruiters en intermediairs faciliteren om te komen tot de beste match. Samen met professionele partners levert Carerix geïntegreerde state-of-the-art oplossingen waarmee klanten zich kunnen onderscheiden in de markt.  Carerix is daarmee de kern van je recruitment- en detacheringsactiviteiten, met slimme out-of-the-box integraties, waardoor je als recruiter of hiring manager steeds innovatieve oplossingen kunt toevoegen.

HROffice

HROffice is altijd op zoek naar de best passende oplossing voor jouw specifieke HR-vraagstuk. Om onze doelen te bereiken verbinden we onze eigen – én applicaties van derden – onderling en onafhankelijk met elkaar. Wij geloven in het ontwikkelen van goed ontworpen en makkelijk te gebruiken HR-applicaties. Zo kunnen HR-teams hun eigen HR-flow zo optimaal mogelijk stroomlijnen. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar verlaagt ook de foutgevoeligheid binnen het HR-proces en gebeurt op een veilige manier.

Mysolution

Mysolution beschikt over een brede en jarenlange ervaring met staffing & recruitment software. Onder de klanten bevinden zich recruitmentbureaus, uitzendbureaus, detacheerders, payrollers en ZZP bemiddelaars. De drang om continu te optimaliseren en het proces nóg efficiënter te maken, heeft geleid tot een nieuw modern ATS gebaseerd op Salesforce.

OTYS

Met OTYS wordt jouw recruitmentproces geoptimaliseerd en grotendeels geautomatiseerd, waardoor meer aandacht aan klant en kandidaat geschonken kan worden en er niet alleen meer, maar ook betere matches gemaakt kunnen worden. Daarnaast bevat hun software nog heel veel slimme features, zoals slim zoeken en matchen, gepersonaliseerde weergaven en automatisch dossieropbouw.

RecruitNow

RecruitNow is de online recruitment specialist en helpt haar klanten met het werven van meer en betere kandidaten. Door het recruitmentproces eenvoudig en inzichtelijk te maken, worden betere resultaten behaald. Klanten van RecruitNow zijn onder andere Aethon, Boels, Consolid, Luba Uitzendbureau, Manpower, Randstad, Securitas, Tempo-Team, PDZ Uitzendbureau, Webhelp en YER.

Tigris heeft het woord uitzendsoftware een nieuwe dimensie gegeven. Niet alleen recruitment óf verloning, maar één integraal platform voor je gehele uitzendproces. Jobmarketing, recruitment, operations én payrolling geheel binnen één platform, ontwikkeld op het beste CRM systeem ter wereld: Salesforce. Met Tigris kun je exact zien waar een kandidaat vandaan komt, of hij geplaatst is bij een klant en wat hij uiteindelijk aan omzet en marge oplevert. Deze informatie kun je vervolgens gebruiken om te bepalen waar je je marketingbudget het beste aan kunt besteden. Naast al deze inzichten, kun je ook heel eenvoudig communiceren met opdrachtgevers en kandidaten en kun je ze eenvoudig toegang geven tot de app van jouw uitzendbureau.

Varbi

Varbi is in 2007 opgericht in Zweden en is uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van recruitment software in Scandinavië. Momenteel zijn ze flink aan het groeien op de internationale markt en daarbij in het bijzonder in Nederland. Varbi heeft 500 klanten en wordt wereldwijd gebruikt door 40.000 recruiters en managers. Zowel kleine als grote bedrijven en overheidsinstellingen vertrouwen op de recruitment tool van Varbi.

Inmiddels zijn er al 25 partners bekend gemaakt, uiteindelijk zullen er ruim 30 leveranciers hun product tonen. Het overzicht met partners vind je op de website van Demo_Day.

Ontvang gratis jouw Tech Box in de brievenbus

Op donderdag 11 juni 2020 tonen meer dan 30 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen tijdens Demo_Day 2020. Meld je nu gratis aan! Het event vindt plaats in de vorm van een online beurs waarin je je eenvoudig achter je bureau kan laten inspireren door de tech van morgen. Deelname is gratis en wanneer je je tijdig aanmeldt, ontvang je voorafgaand aan het event de Tech Box met daarin onder meer het event magazine, de Recruitment Tech Landscape 2020 en goodies van Demo_Day-partners en Recruitment Tech. Let op, bij de Tech Box geldt: op=op, dus schroom niet je gauw aan te melden!

Meld je nu aan

Heb je je nog niet aangemeld? Deelname is gratis, Demo_Day 2020 Online

Meer informatie & gratis aanmelden voor Demo_Day