Deze 5 vragen moet je (jezelf) stellen bij de selectie van een recruitmentsysteem

1446
Deze 5 vragen moet je (jezelf) stellen bij de selectie van een recruitmentsysteem

Het selecteren van een recruitmentsysteem is een grote stap, maar biedt wel de kans om het recruitmentproces flink te optimaliseren. Aangezien het overstappen naar of het kiezen van een nieuw systeem flinke gevolgen kan hebben, is het van groot belang om de juiste vragen te stellen bij het selecteren van een nieuw systeem, zowel aan jezelf als aan de (potentiële) leverancier.

1. Wat kan je concreet investeren?

Veel bedrijven gaan er tot over hun oren in en schaffen een recruitmentsysteem aan dat ze zich niet echt kunnen veroorloven en niet echt nodig hebben. Er zijn verschillende prijsstructuren voor recruitmentsystemen, dus zorg ervoor dat je begrijpt of je betaalt voor het aantal werknemers in je organisatie, het gemiddelde aantal gebruikers van het systeem, of op een andere basis.

Deze pagina is alleen helemaal te lezen met een (gratis) Recruitmentsystemen.nl account.

Maak een gratis account aan

Recruitmentsystemen.nl helpt je bij de selectie, implementatie, evaluatie en optimalisatie. Maak nu een gratis account aan en vergelijk ruim 30 recruitmentsystemen in de Vergelijker en krijg toegang tot de Kennisbank.
Deze pagina is alleen helemaal te lezen met een (gratis) Recruitmentsystemen.nl account.

Heb jij de Recruitment Tech Guide 2020 al in huis?

Recruitment Tech Guide 2020

De Recruitment Tech Guide 2020 staat vol met inspiratie voor als je meer wilt halen uit jouw recruitment met tooling. Dit is de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie. Benieuwd naar de interviews, achtergrondverhalen en tips & tricks op het gebied van recruitment? Hier vind je de inhoud. Het 2020-jaarboek is hier te bestellen voor slechts €19,50!

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5-jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België.