Deze 5 functies moet jouw recruitmentsysteem zeker hebben

2246
Deze 5 functies moet jouw recruitmentsysteem zeker hebben

Wanneer je nadenkt over het aanschaffen van een recruitmentsysteem, of het upgraden van je huidige, is het belangrijk om te weten welke functies je echt nodig hebt. We zetten vijf belangrijke functies op een rij.

Selecteren

Zoals gezegd is het van groot belang om van tevoren helder te hebben wat je in een recruitmentsysteem zoekt. Systemen zijn er in alle soorten en maten dus het kan je veel tijd én geld besparen om dit op voorhand uit te zoeken. Daarom hebben we vijf functies, die je nieuwe recruitmentsysteem zeker moet hebben, op een rij gezet.

1. Interviewplanning met synchronisatie naar je kalender

Steeds meer organisaties bieden kandidaten de mogelijkheid om hun eigen interviews in te plannen. Door deze controle in handen van de kandidaten te leggen, wordt tijd bespaard van de hiring managers, terwijl er ook een beter sollicitatieproces voor kandidaten wordt gecreëerd. Dit kan het verschil maken tussen een kandidaat die een rol accepteert of weigert. De verantwoordelijken voor het interview koppelen hun agenda’s aan het recruitmentsysteem, waardoor kandidaten naar een live versie van de real-time beschikbaarheid van deze personen gaat, zodat kandidaten hun interview op het door hen gewenste tijdstip kunnen boeken. Omdat alles in realtime wordt bijgewerkt, is er geen risico dat agenda items elkaar overlappen.

Deze pagina is alleen helemaal te lezen met een (gratis) Recruitmentsystemen.nl account.

Maak een gratis account aan

Recruitmentsystemen.nl helpt je bij de selectie, implementatie, evaluatie en optimalisatie. Maak nu een gratis account aan en vergelijk 25 recruitmentsystemen in de Vergelijker en krijg toegang tot de Kennisbank.