Demo_Day 2019 breidt uit: naast recruitment tech ook talent tech

1288
Demo_Day 2019 breidt uit: naast recruitment tech ook talent tech

Op donderdag 6 juni 2019 tonen meer dan 50 leveranciers van recruitment- én talenttechnologie hun oplossingen waarmee de expo vloer meer dan verdubbelt. Na twee edities met recruitmenttooling breidt de 2019-editie van Demo_Day in 2019 uit met talent tooling.

Werven en verbinden

“In deze krappe arbeidsmarkt is het werven van medewerkers topprioriteit. Maar ook het verbinden met huidige medewerkers is essentieel,” stelt Demo_Day-oprichter Martijn Hemminga. “Sommige partners boden afgelopen 2 jaar al een bredere dienstverlening aan dan puur recruitment. De verbreding naar talent tooling is daarmee een logische stap.”

Samenwerking

Voor het talent tech deel van Demo_Day is in #HRTech Review een partner gevonden. “Met #HRTech Review brengen we sinds een jaar de beschikbare oplossingen op het gebied van HR tech in kaart. Als co-organisator van Demo_Day kunnen we dat nu ook offline doen en aanbieders van software en gebruikers met elkaar in contact brengen,” stelt Mark van Assema, initiatiefnemer van HRTech Review.

Talent management tooling

Tooling voor talent management richt zich op medewerkers en flexwerkers. Denk hierbij aan tooling voor onboarding, offboarding, talent communities, performance en compensation management, career development, learning management, strategische personeelsplanning, workforce planning en HR-administratiesystemen.

Demo’s, demo talks en tech talks

Demo_Day bestaat niet alleen uit een expo vloer waar leveranciers van recruitment en talent tooling één op één demo’s geven, maar ook uit demo talks in een tweetal kleine theaters verspreid over de expo vloer. Daarnaast geven onafhankelijke experts zogenaamde tech talks. “HR-professionals en recruiters kunnen zich in een dagdeel goed oriënteren op een breed aanbod aan tooling,” vertelt Hemminga. “Zoveel verschillende leveranciers bij elkaar is uniek.” De markt voor recruitment en talent tooling is flink in ontwikkeling met veel nieuwe spelers. “Dit bespaart je veel tijd,” vult Van Assema aan. “Het kost je anders weken om zoveel verschillende leveranciers te spreken en hun oplossingen te bekijken.”

Meld je tot 1 februari gratis aan

Tot 1 februari kunnen gebruikers van recruitment en talent tooling (werkzaam bij corporate of bureau) zich gratis aanmelden voor de ochtend of middag op www.demoday.nl.