Deel II: Cruciale tips voor het selecteren van je recruitmentsysteem

1564
Deze vijf uitdagingen staan je te wachten bij het implementeren van een recruitmentsysteem

De functionaliteiten van een recruitmentsysteem en de prijs zijn vaak de belangrijkste criteria waarop een systeem wordt geselecteerd. Maar er zijn meer zaken waar je op moet letten om het, voor jou, beste recruitmentsysteem te selecteren.

Tips

Recruitmentsystemen.nl behandelt in dit tweeluik liefst twintig tips die cruciaal zijn voor het selecteren van een recruitmentsysteem. In dit tweede deel worden de volgende tien tips behandeld. Deel I: Cruciale tips voor het selecteren van je recruitmentsysteem is hier te lezen.

1. Ondersteuning

Zorg ervoor dat de leverancier bereid én in staat is om het product aan te bieden met toegankelijke gebruikersondersteuning (support). Let hierbij zeker op de volgende punten, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan: werkt de klantenservice in een andere tijdzone? Is deze klantenservice 24/7 beschikbaar, en via welke kanalen?

2. Sollicitant moet zijn of haar cv kunnen uploaden

Je ziet nogal eens dat een sollicitant vele velden moeten invullen, terwijl deze een compleet cv in Word of als pdf heeft klaarstaan. Zorg ervoor dat een kandidaat zijn cv kan uploaden, zodat deze zo min mogelijk velden hoeft in te vullen.

Deze pagina is alleen helemaal te lezen met een (gratis) Recruitmentsystemen.nl account.

Maak een gratis account aan

Recruitmentsystemen.nl helpt je bij de selectie, implementatie, evaluatie en optimalisatie. Maak nu een gratis account aan en vergelijk 25 recruitmentsystemen in de Vergelijker en krijg toegang tot de Kennisbank.