De grootste ontwikkelingen in het recruitmentsysteem van HROffice

1340

HROffice staat nooit stil. Zo is er in 2018 gewerkt aan het doorvoeren van alle maatregelen zodat klanten volgens de AVG wetgeving van het Applicant Tracking System (ATS) gebruik kunnen maken. Nu dat volledig op orde is wordt er maandelijks gewerkt aan releases. In dit artikel een overzicht van de grootste ontwikkelingen in het eerste half jaar van 2019.

Aangepaste beoordelingsmodules

Geïnteresseerd in de mening van een collega over een kandidaat en AVG-proof de kandidaat gegevens doorsturen? Je kunt een collega in een eigen ATS omgeving de kandidaat laten beoordelen. Je collega ziet alleen de gegevens van kandidaten waarvoor een beoordeling is aangevraagd. Zo kan snel en gemakkelijk een beoordeling worden gegeven en gegevens worden ingezien.

Integratie Campaigns

Activeer de Campaigns module met een paar muisklikken. Zo zet je een campagne voor een vacature makkelijk uit. Via de tool kun je kiezen uit doelgerichte kanalen. Ben je klant van HROffice? Dan ontvang je een korting wanneer er voor 3 of meer kanalen wordt gekozen.

FAQ/Kennisbank

Op verzoek van vele klanten is er een start gemaakt met een online kennisbank. Deze kennisbank is vooralsnog alleen beschikbaar in het Nederlands en wordt regelmatig verrijkt met artikelen waardoor klanten makkelijker vragen kunnen beantwoorden of problemen kunnen oplossen.

Nieuw design

Het complete ATS is in de eerste helft van 2019 omgezet naar een nieuw design. Niet alleen ziet de site er weer lekker fris uit, maar deze is door de aanpassingen ook een stuk gebruiksvriendelijker geworden.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website.