De 5 meest gelezen artikelen van 2017

1465
Dit zijn de 5 meest gelezen berichten over recruitmentsystemen van 2021

Welke artikelen over recruitmentsystemen zijn het meest gelezen in 2017? Hier blikken we terug op het afgelopen jaar aan de hand van de vijf populairste berichten op Recruitmentsystemen.nl.

5. Waarom usability belangrijk is voor een recruitmentsysteem

Usability is voor een recruitmentsysteem ontzettend belangrijk. Zeker in een krappe arbeidsmarkt kun je het je niet veroorloven dat kandidaten hun sollicitatie niet afmaken doordat de usability niet goed is. In dit artikel beschrijven we wat usability is en waarom het belangrijk is voor een recruitmentsysteem. Lees verder.

4. SSL beveiliging recruitmentsystemen sterk verbeterd in 2017

In 2017 is de SSL-beveiliging van recruitmentsystemen sterk verbeterd. Van de 19 onderzochte recruitmentsystemen had driekwart minimaal een A- score. In 2015 had slechts een kwart van de recruitmentsystemen minimaal een A- score. Eén recruitmentsysteem scoorde een F, de laagst mogelijke score. Bekijk het overzicht.

3. De 99 meest gebruikte recruitmentsystemen wereldwijd (2017)

Het Amerikaanse Ongig heeft voor de derde keer een toplijst samengesteld van meest gebruikte recruitmentsystemen wereldwijd. Taleo blijft veruit het meest gebruikte systeem, het Nederlandse Recruitee vinden we terug op plek 53. Bekijk de lijst hier.

2. Miss Etam laat met recruitmentproces zien hoe zij naar mensen kijken

Met bijna 100 winkels heeft Miss Etam een duidelijke toekomstvisie en weten ze ook goed met wie zij deze toekomst tegemoet willen gaan. Maar hoe werf je nieuwe talenten die passen binnen dit specifieke profiel? Wij spraken met Kim Thannhauser, HR Business Partner Miss Etam. Lees verder.

1. Tips voor het selecteren van recruitmenttechnologie (video)

Bij de keuze van recruitmenttechnologie, zoals een recruitmentsysteem, is het heel belangrijk om stil te staan bij de vraag naar wat voor systeem je op zoek bent. In deze video geeft Eva Hartman, Senior Accountmanager bij Connexys, tips om je te helpen kiezen. Bekijk de video.