Consolidatie ATS-markt gaat door: Bullhorn neemt Connexys over

1975
Consolidatie ATS-markt gaat door: Bullhorn neemt Connexys over

Bullhorn International heeft vanochtend bekendgemaakt Connexys over te nemen. Bullhorn is bekend als leverancier van oplossingen voor detacherings- en W&S-bureaus en Connexys is met name sterk aan werkgeverszijde. De overname helpt Bullhorn haar positie in Europa versneld te versterken. Welke prijs Bullhorn heeft betaald is niet bekendgemaakt.

Hoger serviceniveau

Connexys is een toonaangevende onafhankelijke softwareverkoper (Independent Software Vendor, ISV) op basis van Salesforce in Noord-Europa. Naast het eigen platform zal Bullhorn de bestaande oplossingen van Connexys, waaronder het Salesforce-aanbod, op de Europese markt brengen en verkopen. Bullhorn maakt ook gebruik van de acquisitie om de investeringen in de ontwikkeling van het bekroonde Bullhorn-platform uit te breiden dat in de afgelopen 18 jaar de groei van de onderneming over de hele wereld heeft gestimuleerd. Het samengaan van Bullhorn en Connexys zal zorgen voor een hoger serviceniveau, met name op het vasteland van Europa, en voor extra middelen voor platforminvesteringen voor klanten die gebruik maken van het aanbod van de gecombineerde entiteiten.

Krachten bundelen

“In de afgelopen paar jaar,” stelde Peter Linas, International Managing Director van Bullhorn, “hebben we Gijs en het team bij Connexys leren kennen en we zijn enorm verheugd om de krachten te bundelen. Ze hebben ongelooflijk werk verricht door hun aanbod te vergroten en geweldige service te bieden. We zijn toegewijd aan het voortbouwen op hun succes om de best mogelijke ervaring te leveren aan wervingsprofessionals in Europa. Ik geloof oprecht dat met onze gecombineerde teams en de gedeelde waarde van klantgerichtheid, Bullhorn een gewoonweg ongeëvenaarde kwaliteit van dienstverlening en technologie zal bieden aan het vasteland van Europa en de rest van de wereld.”

Beste wervingstechnologie

“We zijn erg enthousiast om deel uit te maken van het Bullhorn-team,” aldus Gijs van Heijst, CEO van Connexys. “Het is in strategisch opzicht en qua cultuur een geweldige match. Ik ben ervan overtuigd dat we kunnen blijven doorgaan met onze missie van succes met klanten en in staat zullen zijn om de beste wervingstechnologie te blijven leveren aan onze klanten wereldwijd.”