Connexys en ADP bekrachtigen samenwerking

3034
Connexys en ADP bekrachtigen samenwerking

Het HR-systeem van ADP Workforce is vanaf heden uitgebreid met de recruitment software van Connexys. Tegenwoordig zoeken bedrijven steeds vaker hun top talenten over de grens. Recruitment wordt steeds belangrijker. Door samen te werken met Connexys biedt ADP hun klanten voortaan de beste oplossing.

Partnership

Klanten van ADP hebben nu ook de beschikking over een recruitmentoplossing die naadloos aansluit op het HR-systeem ADP Workforce. Dit geeft organisaties meer mogelijkheden om slagvaardig en efficiënt de juiste medewerkers aan te trekken.

Deze ontwikkeling is het resultaat van de samenwerking tussen ADP en recruitmentspecialist Connexys, waarbij ADP in de relatie tot klanten als contractpartij en primaire aanspreekpunt zal optreden.

Het partnership biedt ook internationale mogelijkheden en werd onlangs bekrachtigd met een contractondertekening.

Toptalent werven

Martijn Brand, algemeen directeur van ADP: “Organisaties hebben te maken met een steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Talentvolle medewerkers zijn mobiel en beperken zich niet tot de regionale arbeidsmarkt. Bedrijven kijken in hun zoektocht naar de beste mensen dan ook steeds vaker over de grens. Recruitment is belangrijker dan ooit. We zijn dan ook blij dat we onze klanten door deze samenwerking met marktleider Connexys de beste oplossing kunnen bieden.”

De trends die Martijn Brand noemt worden ook bevestigd door publicaties van het ADP Research Institute.

Slagvaardiger HR

Jan van Goch, directeur van Connexys: “Werkgevers staan voor grote uitdagingen. Op veel vacatures krijgen zij enorme aantallen reacties die allemaal zorgvuldig behandeld moeten worden. Maar ook willen zij voor specifieke functies extreem schaars talent vinden en aan zich binden. Altijd de juiste persoon op de juiste plek. Niet alleen voor nieuwe kandidaten, maar ook voor medewerkers die al aan de organisatie zijn verbonden. Dankzij onze samenwerking kunnen HR en Recruitment hierin slagvaardiger opereren.”

Voor Van Goch is samenwerking tussen zijn bedrijf en ADP een voor de hand liggende zaak. “Onze markten zijn complementair. De oplossingen zijn de beste in hun klasse en werken perfect samen. De klant heeft te maken met één partij die bovendien ook internationale mogelijkheden biedt.”

Over Connexys

Connexys Recruitment Software is de meest gebruikte en gebruiksvriendelijke recruitmentoplossing voor bedrijven. Werkgevers beschikken hiermee over alle denkbare functionaliteiten voor het vinden, matchen, selecteren en binden van veelbelovend talent. Connexys stroomlijnt het complete recruitmentproces en biedt kandidaten een optimale candidate experience. Gerenommeerde organisaties in grote sectoren als de bouw, energie, zorg, overheid, onderwijs en finance werken dan ook met de recruitmentsoftware van Connexys.

Over ADP Nederland

Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website.

DELEN