Connexys en ABSI bundelen krachten voor de Franse markt

1759
Connexys en ABSI bundelen krachten voor de Franse markt

Met hun nieuwe partnership hebben Connexys en ABSI, toonaangevend Salesforce partner en implementatie expert van IT-systemen, de handen ineengeslagen om innovatieve oplossingen te introduceren in de Franstalige recruitmentbranche.

Gedeelde waarden

Connexys is recent overgenomen door Bullhorn. Jan van Goch, VP Marketing EMEA bij Bullhorn en voorheen CMO of Connexys CMO bij Connexys, verklaart: “Wij streven naar een ideale ervaring voor kandidaat, gebruikers en klant. Dit vereist een focus op kwaliteit en innovatie. We zijn heel blij met ABSI te kunnen samenwerken omdat we beiden dezelfde waarden delen.”

Onze cultuur draait om de visie dat onze diensten verder gaan dan het alleen ter beschikking stellen van software. Connexys is door haar uitgebreide kennis en ervaring in de recruitmentbranche een waardevolle partner en adviseur voor opdrachtgevers die hun processen willen optimaliseren. “Het verheugt ons dat ABSI nu hun expertise en kennis van de Franstalige markten aan onze mix toevoegt”, aldus Van Goch.

Europees marktleiderschap

Deze samenwerking is een grote stap in de richting van het doel dat Connexys voor 2020 heeft gesteld: Marktleider zijn in de Europese bureaumarkt. “We zien veel kansen in de Franstalige markten en onze samenwerking met ABSI stelt ons in staat om goed in te spelen op de behoeften en verwachtingen van werkgevers en bureaus”, vervolgt Van Goch.

“Frankrijk vertegenwoordigt momenteel het grootste groeipotentieel voor Salesforce in Europa, aangezien het CRM eindelijk erkend wordt als een belangrijk element in de transformatie van bedrijven”, voegt David Mrejen, Country Manager France bij ABSI, toe. “Met Connexys kunnen we een out-of-the-box toekomstbestendige CRM-oplossing aanbieden met veel features die voor bureaus het verschil kunnen maken”.

Recruitment naar de cloud brengen

Connexys heeft haar moderne recruitment software ontwikkeld op basis van haar bewezen expertise in recruitment gecombineerd met de kracht van Salesforce, ‘s werelds grootste CRM cloudplatform.

Doubi Ajami, CEO bij ABSI: “Onze implementatie-experts en Salesforce gecertificeerde consultants brachten al veel bedrijven naar de cloud. Dankzij deze samenwerking hebben we de juiste oplossing om recruitment met de mogelijkheden van de digitale revolutie en de cloud naar een hoger niveau te brengen.”

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website.

DELEN