Charlie works maakt digitale omslag met software van Mysolution

1077
Charlie works maakt digitale omslag met software van Mysolution

Charlie works maakt een digitale omslag. De software van Mysolution gaat op korte termijn meerdere bestaande pakketten vervangen. Doel: betrouwbare data (stuurinformatie) en efficiency in alle processen van de uitzendorganisatie, in binnen- en buitenland.

Digitale transformatie

Charlie works heeft een digitale transformatie doorgemaakt, vertelt CFO Remco van den Heuvel. “Vroeger werd alles met de hand gedaan, van het inschrijven van uitzendkrachten tot verloning. Nu – zeker met de komst van de software van Mysolution – kan dat allemaal online. Eén keer iets registreren, dat dan direct gekoppeld is aan de front- en backoffice, planning, verloning en liefst ook nog finance.”

Investeren in software

Om volledig digitaal en grenzeloos te werken moet er wel worden geïnvesteerd in software die dat mogelijk maakt. De bestaande situatie was ‘niet meer van deze tijd’, vertelt Van den Heuvel. “Op dit moment werken we, naast Salesforce, met vier andere softwaresystemen, die heel lastig te koppelen zijn. Hierdoor moeten we uitzendkrachten op vier verschillende plekken registreren. Daarbij komt dat de verschillende leveranciers allemaal hun eigen visie hebben die niet past bij de manier waarop wij willen werken.”

“We hebben meerdere leveranciers gevraagd om ons te helpen, om te weten of zij dat kunnen bieden wat past bij de manier waarop wij willen werken. Mysolution heeft een demo gegeven op basis van onze data en laten zien dat zij dat kunnen. Niet alleen is Mysolution één van de betere pakketten, ook de ondersteuning en persoonlijke begeleiding van de mensen van Mysolution gaf ons een heel goed gevoel. Ook in dat opzicht stak Mysolution er met kop en schouders bovenuit, dus voor ons was het een heel gemakkelijke keuze.”

Big bang

Vorige maand is definitief de knoop doorgehakt om over te stappen op Mysolution en de vier bestaande pakketten de deur uit te doen. En dat moet gebeuren met een big bang, zegt Van den Heuvel. “We willen in één keer overstappen, op 1 oktober 2021. Om die overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn we nu volle bak aan de slag met de mensen van Mysolution.”

Over Mysolution

Mysolution beschikt over een brede en jarenlange ervaring met staffing & recruitment software. Continue optimalisatie en het proces nóg efficiënter maken, heeft geleid tot een nieuw modern recruitmentsysteem gebaseerd op Salesforce. Wanneer gewenst met een soepele integratie van contract management, urenregistratie, facturatie en verloning.