Benieuwd naar innovatief aantrekken van talent? Kom naar Talent Acquisition Live

1494
Benieuwd naar innovatief aantrekken van talent? Kom naar Talent Acquisition Live

Wil je weten hoe bedrijven als Booking.com, Cognizant, Albert Heijn, STRV, Bonnier Broadcasting en Specsavers innovatief zijn in het aantrekken van talent? Sluit je aan bij 150 TA-professionals tijdens Talent Acquisition Live op 20 september 2018 in Amsterdam.

Talent Acquisition Live

Onderwerpen die je kunt verwachten zijn: augmented sourcing, interviews via voicebots, het vermenselijken van het wervingsproces, mega sourcing, geautomatiseerde talentpipelines, referral hiring en veel meer innovatieve talentwerving. Op 20 september worden in één dag recruiters en talent acquistion professionals geïnspireerd op drie niveaus: strategie, proces & technologie. Talent Acquisition Live presenteert je vier inspirerende keynotes en zestien breakout-sessies. Niet alleen helpen de sprekers je om de vraag te beantwoorden hoe je innovatief kunt zijn met je recruitment, het is ook de gelegenheid om je Europese netwerk te vergroten. Meer informatie is te vinden op de website van TA-Live.

Sprekers

Onder andere TRU-oprichter Bill Boorman komt spreken tijdens Talent Acquisition Live. Hij zal daar onder meer ingaan op wat hij noemt de ‘algorithm anarchy’: de wildgroei aan algoritmes in recruitment. “Vooral verkopers en visionairs hebben de mond vol van kunstmatige intelligentie. Maar mijn definitie van kunstmatige intelligentie gaat over onafhankelijk denkende, en onafhankelijk beslissende machines. En daarvan heb ik noch in recruitment noch in HR voorbeelden gezien”, zegt hij in onderstaande video. Naast Bill zullen er meer deskundige sprekers zijn, zoals Bas van de Haterd, Sara Cauwenbergh en Karen Azulai. Bekijk het hele programma hier. Tickets voor het event bemachtig je hier.